OVER JvG ADMINISTRATIE & ADVIES

‘Wij geloven in een persoonlijke dienstverlening’

De diensten en de dienstverlening van JvG Administratie & Advies dragen duidelijk het stempel van de loopbaan van Jan Gastel die het bedrijf in 2000 oprichtte. Hij kon toen bogen op vijfentwintig jaar ervaring, opgedaan in de praktijk van een accountantskantoor in Delft en Wormerveer. Daar deed hij de boekhouding, jaarcijfers etc. voor klanten in uiteenlopende branches en begeleidde hen op administratief en fiscaal gebied.

Mond-tot-mondreclame

Zijn loopbaan als ondernemer begon op de klassieke manier: aan huis en aanvankelijk in combinatie met een parttime dienstverband. Toen zich de gelegenheid voordeed om een klein administratiekantoor over te nemen, benutte Jan van Gastel de kans met beide handen en was hij fulltime ondernemer in een eigen pand in Wormerveer. Waar de groei van de onderneming al snel begon, dankzij mond-tot-mondreclame en goede contacten met verschillende banken,

Sinds 2007 is JvG gevestigd aan de Samsonweg 64 in Wormerveer, waar het team nu bestaat uit 1 fulltimer en 2 parttime medewerkers.

Direct contact

Onze dienstverlening is gebaseerd op de inzet van professionele, klantgerichte en betrokken medewerkers die als doelstelling hebben klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Zij kunnen de volledige administratie van iedere onderneming – groot of klein – verzorgen, inclusief begeleiding en advisering. Klanten kunnen ook die diensten selecteren waar zij behoefte aan hebben.
Wij geloven in een persoonlijke dienstverlening. Daarom hechten wij veel waarde aan een direct contact tussen klant en medewerker. Waardoor we met korte lijnen werken. Daarom spreken wij voor de uitvoering van de werkzaamheden een vast bedrag per maand of per jaar af. Dan weten we wederzijds waar we aan toe zijn. U kunt er verzekerd van zijn dat we alle tijd voor u nemen als u vragen hebt of advies nodig heeft.

Kom kennismaken

U bent welkom voor een vrijblijvend, persoonlijk kennismakingsgesprek. We kunnen dan aangeven hoe wij uw organisatie van dienst kunnen zijn en ingaan op vragen en wensen die mogelijk bij u leven. 

Bel (075) 616 74 50 en de afspraak is zo gemaakt.